PLATA ONLINE CU CARDUL

Este cea mai simplă metodă de plată, se realizează online și este disponibilă tuturor clienților care posedă un card de credit sau debit: Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron, etc.

Plata online de pe platforma www.terana.ro  este o aplicație informatică bancară securizată, accesibilă prin conexiunea la internet prin procesatorul de carduri www.stripe.com

Accesarea platformei de plată online de pe platforma www.terana.ro este destinată doar utilizatorilor care fac o comandă online pe platforma www.terana.ro și clienților care au încheiat în prealabil un contract de vânzare-cumpărare (vezi termeni și condiții de utilizare a platformei) a produselor și serviciilor oferite de www.terana.ro, prin procesul de înregistrare client. Accesarea modulului de plată online și efectuarea plății se va realiza automat la finalizarea unui proces de comandă.

Pentru efectuarea plății online a produselor și serviciilor oferite de www.terana.ro utilizatorul va introduce datele de card: număr card, nume prenume titular (așa cum apare pe card), data expirării, cod CVV (codul din 3 cifre aflat pe verso-ul cardului).

ORDIN DE PLATĂ SAU TRANSFER BANCAR

Ordinul de plată sau transferul bancar se poate face pe baza facturii proforme după ce ați finalizat comanda. Vă recomandăm să faceți plata doar după ce aveți confirmarea noastră asupra stocului la produsele comandate.

Livrarea comenzilor pentru care s-a optat pentru plata prin transfer bancar se va face după decontarea sumei integrale a facturii/proformei în contul nostru.

Plata se va face în contul nostru deţinut la Banca Transilvania, IBAN RO46BTRLRONCRT0576748801 pe numele SÂMPETREAN NICOLETA ANAMARIA PFA. Aceste informaţii se regăsesc şi în emailul primit ulterior plasării unei comenzi în sistem OP/transfer bancar.

În cazul depunerilor numerar în contul nostru din Banca Transilvania, costul comisionului de depunere va fi suportat de către cumpărător. În situația în care cumpărătorul nu plătește comisionul solicitat de bancă, se va considera că factura/proforma nu este achitată, drept pentru care produsele comandate nu vor fi predate curierului.

NOTE DE INFORMARE DESPRE PLĂŢI

Sunteți de acord și înțelegeți că dumneavoastră sunteți responsabil(ă) pentru păstrarea confidențialității datelor introduse asociate utilizării de către dumneavoastră a platformei de plată online de pe platforma www.terana.ro și pentru luarea tuturor măsurilor rezonabile de a păstra confidențialitatea acestor informații.

Plata produselor și/sau serviciilor contractate de client se efectuează anterior expedierii/prestării acestora, respectiv la momentul procesului de finalizare comanda.

Expedierea și/sau prestarea serviciilor cumpărate de pe platforma www.terana.ro se realizează de către personalul care își exercită profesia în cadrul www.terana.ro, doar ulterior înregistrării plății.

Sumele achitate prin aplicația de plăți online de pe platforma www.terana.ro se restituie doar în cazul rezilierii contractului de vânzare-cumpărare sau la cererea de retur a clientului în termenul legal de 14 zile și doar în condițiile expuse în pagina Livrare și retur de pe site.

Nicio plată nu poate fi revocată, având în vedere faptul că este întemeiată pe un contract de vânzare-cumpărare asumat de client în procesul de comandă, prin bifarea căsuței de acceptare a termenilor și condițiilor utilizării platformei. Excepție fac doar plățile pentru care livrarea produselor sau executarea serviciilor nu este posibilă din motive interne (ex. lipsa produselor pe stoc), sume care se restituie integral și de îndată ce personalul care își exercită profesia în cadrul www. terana.ro procesează comanda clientului. 

Orice contestații legate de plățile efectuate prin aplicația de plăți online de pe platforma www.terana.ro sunt supuse regulilor de arbitraj și regulilor de procedură prevăzute de lege.

Prin procesul de comandă clientul este înștiințat și își exprimă acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către www.terana.ro în timpul executării contractului (cât timp rămâne client pe platforma www.terana.ro și are un cont de client). Prin prelucrarea datelor cu caracter personal se înțelege atât cele în format material (pe suport de hârtie, print, etc), cât și digital.

Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat pentru comparare.