METODA DE LIVRARE

Livrarea produselor se face pe întreg teritoriul României prin intermediul firmei de curierat cu care www.terana.ro are contract.

www.terana.ro expediază produsele cumpărătorului în termen de 1 - 14 zile lucrătoare de la momentul plasării comenzii pe platformă. În anumite circumstanţe, acest termen se poate extinde pana la 20 zile lucrătoare pentru produsele de tip unicat care nu sunt produse în serie.

Costul expedierii este suportat de către cumpărător. În anumite condiţii, precum depăsirea unui prag peste care transportul este gratuit, acesta va fi suportat de către vânzător. Acest lucru va fi menţionat în momentul plasării comenzii.

În mod normal, livrarea produselor se efectuează în termen de 24-72 ore de la preluarea coletului de către curier.

RETURUL PRODUSELOR

Returul produselor se supune condițiilor prevăzute de OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, cu completările și modificările ulterioare.

Conform legislației din România, puteți să returnați produsele cumpărate în termen de 14 zile de la cumpărarea lor. Așadar, dumneavoastră, consumatorul, aveți dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Singurele costuri care pot cădea în sarcina dumneavoastră, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Cu alte cuvinte, dacă doriți să renunțați la un produs trebuie să ne trimiteți o înștiințare prin email sau apel telefonic, prin care anunțați dorința/intenția de renunțare la produs.

Dacă produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare și nu poate fi vândut că și produs nou ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă pentru a acoperi diferența de preț dintre un produs nou și un produs deja utilizat sau, în cazul în care este într-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui ne rezervăm dreptul de a refuza produsul.

Completați formularul de retur şi notați contul dvs. IBAN în care doriți să se efectueze restituirea sumei aferentă produselor returnate. În cazul în care nu este menționat un cont IBAN o să vă trimitem o solicitare în acest sens, pe e-mail sau o să vă contactam telefonic.

Pentru returnarea produselor puteți să folosiți următorul formular de retur (descarcă versiunea .PDF pentru imprimat) sau să furnizaţi informaţiile conţinute de formular printr-un email la comenzi@terana.ro.

Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile calendaristice de la recepționarea returului, prin transfer bancar (clientul trebuie să precizeze în scris contul bancar în care dorește să primească banii). Nu expediați coletul de retur cu plată ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară.

www.terana.ro își rezervă dreptul să nu accepte produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii, produse consumate, etc.

Următoarele categorii de produse nu se pot returna:

  • Nu se pot returna produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (perisabile);
  • Nu se pot returna produsele la care etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;
  • Nu se pot returna lumânările care deja au fost aprinse sau prezintă urme de utilizare;
  • De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).

Returul prin Poşta Română, inclusiv prin serviciul de curierat rapid (Prioripost) asimilat acesteia, nu este acceptat!

RAMBURSAREA CONTRAVALORII PRODUSELOR

Returnarea contravalorii produselor acceptate de www.terana.ro pentru retur se va face în termen de maxim 30 zile calendaristice de la data denunțării contractului de către cumpărător, fără a-i fi solicitate acestuia din urmă alte cheltuieli aferente rambursării sumelor.

www.terana.ro rambursează sumelor aferente returului prin virmant bancar la IBAN-ul specificat prin intermediul formularului de retur.

Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat pentru comparare.