Publicat pe Lasă un comentariu

Misiunea Terana

Misiunea Terana este de a sprijini, din profitul realizat, programele Asociației Comunitatea Noastră.

Terana sub forma grafica

Programele Asociației Comunitatea Noastră

Asociația Comunitatea Noastră este o organizație neguvernamentală (ONG), care desfășoară mai multe programe de sănătate, de educație și de mediu. Despre toate programele Asociației Comunitatea Noastră se pot citi mai multe pe asociatiacn.ro . Mai jos, se găsesc detalii pe scurt despre toate programele.

Activitatea din cadrul programelor poate fi urmărită și pe canalul YouTube al ONG-ului https://www.youtube.com/channel/UCeE4AlBH-C4oHapJCytYR6w/.

Maratoanele de lectură online

Maratonul de lectură reprezintă întrecerea de a citi cât mai mult față de alți maratoniști.

     Asociația Comunitatea Noastră organizează maratoane de lectură lunare, tot timpul anului, adresate adulților și copiilor. Raportarea lecturilor este mai specială. Se realizează din perspectivă critică. Maratoanele de lectură online își propun astfel o lectură lentă, cu un ritm susținut timp de o lună. Înscrierea este gratuită.

Calendarul și regulamentul de participare ale maratoanelor de lectură online pot fi consultate pe https://asociatiacn.ro/maratoaneledelectura/

Poveștile continuă și în Secția de Neurochirurgie Pediatrică

Acest program are scopul de a crea situații de socializare și de stimulare a copiilor internați la Neurochirurgie Pediatrică M. Curie, prin ascultarea de povești și prin joacă.

Ascultarea de povești înseamnă pentru un copil, indiferent de gradul de dezvoltare, de nivelul de receptivitate afișat : relaxare, conexiune socială, stimularea atenției/ concentrării și a creativității, învățare din experiența personajelor, stimularea dezvoltării limbajului, trezirea apetitului pentru citit.

Joaca înseamnă modul de comunicare al copiilor, spațiul lor de învățare, de experimentare, de distracție, de relaxare.

Mai multe detalii despre acest program pot fi consultate pe https://asociatiacn.ro/povesti-in-neurochirurgia-pediatrica/ .

Fundraising pentru Neurochirurgia Pediatrică

Acest program de strângere de fonduri există pentru că este foarte important să avem grijă de sănătatea copiilor. De sănătatea micuților care vor face parte din societatea activă peste doar câțiva ani. Dacă acești micuți cu probleme neurochirurgicale sunt îngrijiți la timp și cu resurse corespunzătoare, există șanse să se recupereze neurologic 100%. Contează mult, în procesul de recuperare al copilului, membrii echipei care îl îngrijesc. Contează să fie bine instruiți și să dispună de toate resursele necesare, de la medicamente până la aparatură corespunzătoare, pentru a putea crește șansele de recuperare ale copilului.

Acest program își propune strângerea de fonduri pentru achiziția de echipamente și consumabile medicale (când nu pot fi achiziționate în timp util de către spital). În plan secundar, programul conține și componenta de susținere a formării continue a echipei medicale de pe secție și de la blocul operator.

Programul de susținere a Neurochirurgiei Pediatrice se desfășoară în baza unui acord de colaborare semnat între Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”M. Curie” București și Asociația Comunitatea Noastră.

Galben – Albastru – Verde

Acesta este un program de conștientizare ecologică.

Galben este pentru aer. Aerul este foarte important pentru noi. Aerul plin de căldură și lumină! Ne preocupă ce putem face pentru a respira aer curat.

Albastru este de la apă. Apa este parte din noi, este foarte importantă. Suntem preocupați de calitatea apei și de efectele încălzirii globale asupra apelor și circuitului apei în natură.

Verde este de la tot ce trăiește pe uscat: plante, copaci, animale, insecte etc. Mediul natural în care trăim este casa noastră. Și ne pasă că a noastră casă este neglijată, supraîncărcată cu lucruri inutile care o pun în pericol.

Te poți alătura programului GAV! Urmărește-ne pe https://asociatiacn.ro/gav/ !

Misiunea Atelierului Caritabil Terana

Misiunea Terana este să aducă fericire clienților, dar și beneficiarilor programelor susținute din profitul realizat.

Clienții Terana chiar se simt ca în dimineața zilei de Crăciun când își deschid coletul!

Poți vizita oricând magazinul la https://terana.ro/magazin/ . Creăm periodic produse noi!

Atelierul Caritabil Terana este un program al Asociației Comunitatea Noastră. Este un program de economie socială neconvențional. Dar cu respectarea tuturor prevederilor legale privind comerțul online. Fiecare plată a unei comenzi ajunge la noi sub formă de donație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *