Publicat pe Lasă un comentariu

Câștigătorii lunari ai coșului-cadou

câștigătorii lunari ai coșului-cadou

Cine sunt câștigătorii lunari ai coșului-cadou ?

Câștigătorul din octommbrie al coșului-cadou în valoare de 150 ron, cu transport asigurat de Terana, este: chineza (prima parte a adresei de mail).

Câștigătorul din septembrie al coșului-cadou în valoare de 150 ron, cu transport asigurat de Terana, este: cteo666 (prima parte a adresei de mail).

Câștigătorul din august al coșului-cadou în valoare de 150 ron, cu transport asigurat de Terana, este: aditunecula (prima parte a adresei de mail).

Câștigătorul din iulie al coșului-cadou în valoare de 150 ron, cu transport asigurat de Terana, este: elena26br (prima parte a adresei de mail).

Câștigătorul din iunie al coșului-cadou în valoare de 150 ron, cu transport asigurat de Terana, este: gmgc77 (prima parte a adresei de mail).

Din motive de confidențialitate nu afișăm adresa de mail completă.

Cum poți fi tu câștigătorul premiului lunar TERANA?
Te abonezi învârtind de roata norocului de pe terana.ro! Este atât de simplu.
Mai multe detalii găsești în Termeni și condiții și în Politica de confidențialitate de pe terana.ro: https://terana.ro/sample-page/ și https://terana.ro/privacy-policy/ .

Câștigătorii lunari vă zic cum să fiți următorul câștigător al coșului-cadou

”Cum am câștigat eu coșul-cadou? Am scris mail-ul corect în căsuța de la roata norocului. Am avut tendința să scriu unul la mișto. Apoi am învârtit de roată. Am câștigat și un voucher de reducere de 20% pentru orice cumpăr de la Terana. Și m-am trezit cu mail în următoarea lună. Mă anunțau că am câștigat un coș de 150 ron. Și că îl pot cere când vreau în următoarele 6 luni. Vă dați seama că îl țin pentru luna decembrie!”

”Mulțumesc pentru cadou. Am fost atât de bucuroasă. Sincer, am mai participat la chestii de genul acesta. Nici măcar nu am văzut vreun câștigător anunțat. Eu nu mă simt norocoasă. De aceea nici nu am învârtit de roata norocului. Mi-am înscris mail-ul când am plasat o comandă pentru a primi noutăți despre noile colecții. Și asta pentru că sprijină proiecte pe neurochirurgia pentru copii și programul de lectură. Terana este un loc bun de unde să faci cumpărături!”

” Sunt unul dintre câștigătorii lunari. Îmi place cum sună. Încă nu am comandat de 150 ron. Mai aștept să văd ce apare în noile colecții. Mai am 3 luni în care pot primi coșul de 150 ron. Sincer, sunt genul care nu are încredere în chestiile noi. Dar este vorba de un atelier caritabil. Și ce a contat pentru mine este că dau bani și unui proiect pentru protejarea mediului. Și este nevoie să protejăm mediul. Că și el să ne protejeze pe noi! De asta m-am abonat. Că nu am nevoie de mail-uri inutile cu anunțuri.”

În loc de concluzie

Vă așteptăm să vă abonați la mail-ul cu noutăți despre apariția noilor colecții și despre acțiunile Terana pentru sprijinirea programelor Asociației Comunitatea Noastră!

Abonarea se poate face când vreți să învârtiți de roata norocului. Și câștigați sigur un voucher de reducere! Îl puteți folosi la toate comenzile duneavoastră pe https://terana.ro/magazin/ . Sau vă puteți abona când plasați prima comandă, bifând căsuța ”Vreau să primesc mail-uri cu noutăți”. Sau la o altă comandă ulterioară.

Tragerea la sorți pentru câștigarea coșului-cadou în valoare de 150 ron, cu transportul asigurat de Terana, se face la începutul fiecărei luni. Sunt cuprinși pentru tragere, într-un program special, toți abonații la newsletter. Cei care sunt câștigători sunt anunțați pe site-ul Terana și pe pagina de Facebook și de Instagram ale Terana. Câștigătorii își pot comanda ce doresc în limita a 150 ron o dată, în 6 luni de la anunțarea câștigului. Câștigătorii lunari sunt excluși de la extrageri un an după ce au câștigat.

Urmărește activitatea Terana și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/atelierulcaritabil .

Mai stați pe gânduri? Vă așteptăm printre abonații Terana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *